Automaat rijlessen in Nijmegen

Automaat Rijbewijs! Alles over het automaat rijlessen en het automaat rijbewijs in Nijmegen! Rijbewijs (B) met code 78 (automaat)
Wil je je rijbewijs halen? Daarvoor moet je bij rijschool Didactiek Nijmegen zijn. Ook als het gaat om een automaat rijbewijs. Hier lees je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het liever zelf ervaren? Vraag dan online een proefles aan bij Rijschool Didactiek bij jou in de buurt en mag ook via 0622886640.

Wat is het automaat rijbewijs?

Wanneer je rijles volgt en het rijexamen aflegt in een auto zonder koppelingspedaal krijg je een automaat rijbewijs, oftewel rijbewijs B met code 78. Deze code betekent dat je met dit rijbewijs enkel in een auto met automatische versnellingsbak kunt rijden. Wil je overstappen naar een auto met handgeschakelde versnellingsbak? Dan heb je een volwaardig rijbewijs (B) nodig. Hiervoor hoef je niet opnieuw een theorie-examen te doen, alleen een praktijkexamen in Nijmegen uiteraard ook bij rijschool Didactiek Nijmegen.
Het verschil tussen rijles met een automaat en een handgeschakelde auto. De rijlessen in een automaat of een handgeschakelde auto zijn grotendeels hetzelfde. Je leert in beide gevallen de verkeersregels, het toepassen van de verkeersregels en de rijvaardigheden met de auto. Het enige verschil is dat je niet hoeft te schakelen en koppelen. Doordat je dit niet hoeft te doen, kun je je volledig concentreren op het verkeer in Nijmegen en omstreken.

De voor – en nadelen van een automaat rijbewijs Nijmegen. Rijlessen in een automaat bij Didactiek heeft veel voordelen. Enkele voordelen van het lessen in een automaat zijn:

Minder handelingen verrichten tijdens de les; (ont)koppelen en schakelen Volledige concentratie op het verkeer. Daar tegenover staat de beperking dat je niet in een handgeschakelde auto mag rijden na het behalen van je rijexamen.

Waar kan ik rijlessen in een automaat bij Nijmegen?

Benieuwd op welke locaties het mogelijk is om rijles te volgen in een automaat? Dit is mogelijk bij rijschool Didactiek in de volgende Locatie’s:

Nijmegen – Alverna – Beuningen – Boxmeer – Berg en Dal – Cuijk – Deest – Erlecom – Groesbeek – Grave – Ewijk – Elst – Kekerdom – Heumen – Hernen – Wijchen – Malden – Lent – Molenhoek – Mook – Milsbeek – Gennep – Ottersum – Heijen – Plasmolen – Leuth – Millingen a/d Rijn – Overasselt – Nederasselt – Leur – Beek-Ubbergen – Ooij -Heilige Landstichting – Weurt – Winssen e.o. uiteraard is je examen locatie CBR Nijmegen Wijchenseweg 2

TEL: 0622886640 0242600250

Automaat rijschool Nijmegen – Rijlessen automaat Nijmegen – Autorijschool Nijmegen met automaat – Code 78 rijlessen – opfris cursus automaat – Rijtest met automaat Nijmegen.

× Hoe kan ik je helpen?